En gulvafslibning giver nyt liv til dit trægulv

En gulvafslibning giver nyt liv til dit trægulv. Vi tilbyder alt i træ og gulvbehandling og sidder klar ved telefonen. Ønsker du at få foretaget et gulvafslibning i København og Sjælland? Så kontakt os. Vi er specialister i gulvafslibning og garanterer altid et flot resultat. Med andre ord vil dine trægulve blive næsten som nye ved brug af os.

Gulvafslibning anbefaling

Der gives garanti for godt håndværk samt fordelagtige priser. Vi har certifikat til vådrum. Gulvarbejdet udføres med kvalitetsmaskiner og behandles altid efter vores kunders ønsker. Har du gamle skæve gulve med brun/sort fernis er det ikke nogen god idé at gøre det selv. Vi har team af dygtige gulvsliber som er klar til at udfører alle former for opgaver indenfor trægulve.

Afslibning af trerrasse

Vi udfører alle former for gulvbehandlinger og er klar til at rådføre dig, så du træffer den bedste beslutning. Asketræ er en lys træsort med store årer. Ask har næsten samme hårdhed som bøg og eg. Vi tilbyder vores services i hele Vestsjælland samt København. Vi giver altid faste priser, der er udregnet ud fra m2, med medregnet timeløn og materialer.

Gulvafhøvling Århus

Lyse gulve kan få de mørke træsorters eksklusive udseende ved behandling med indfarvnings olie, som fås i farverne mørk mahogni, mørk palisander, kastaniebrun og mat sort. i sig selv mod slitage og snavs, denne behandling kan ikke stå alene, der skal efterfølgende behandles med enten sæbe, lak, olie eller voks.

gulvafslibning i københavn
• gulvafhøvling odsherred
• afslibning af fernis
• gulvafslibning ry
• gulvafhøvling og lakering
• gulvafslibning valby
• gulvafslibning i næstved
• gulvafslibning rødovre
• gulvafhøvling odense pris

Så står du og mangler støvfri gulvafslibning, til et projekt. Er du velkommen til at kontakte os Vi lægger altid stor vægt på at udføre et grundigt, effektivt og solidt arbejde, så du er garanteret et kvalitetsbevidst resultat og et smukt gulv. Vi er specialister indenfor gulvafhøvling, renovering, behandling og vedligeholdelse af trægulve. Afsætninger af gulvolie på fodpaneler etc. skal fjernes straks.Det tilrådes at vente 2-3 timer, før gulvet betrædes.

Gulventreprise og gulvopfriskning

De mest almindelige efterbehandlinger der findes er ludbehandling, vandlak og tokomponent syrelak. Hvis det er nødvendigt, foretages der dykning af sømhoveder. Dette kan i nogle tilfælde udbedre knirkende gulve. En lud og sæbebehandlet overflade kan man selv vedligeholde og efterbehandle med den rette hvidsæbe og vejledning derom.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *